Werken

Grote bestanden versleuteld versturen?

  • Veilig bestanden verzenden en ontvangen?
  • Weten waar uw data is opgeslagen?
  • Wie er toegang heeft gehad en hoe het beveiligd is?

Met FileCap bent u pas écht volledig in controle over de bestanden die verzonden worden! De werking van FileCap is eenvoudig waardoor iedereen het in een handomdraai kan gebruiken.

Bestanden versturen met Microsoft Outlook

Bijlagen versturen via de Outlook plugin

FileCap kan worden geïntegreerd in Microsoft Outlook en biedt verschillende mogelijkheden. Binnen deze plugin is dit bijvoorbeeld het eenvoudig versturen van (grote) bijlagen.
Na de installatie van deze plugin kunt u uw e-mails blijven verzenden zoals u gewend bent. U voegt uw bijlagen toe zoals u dit altijd al doet, maar nu zonder rekening te houden met de grootte van de bijlagen.
U verstuurt uw e-mail en de plugin voor Outlook regelt de rest.

Uitnodiging versturen via de Outlook plugin

U wilt dat iemand u op een veilige manier een belangrijk of groot bestand toestuurt? Met FileCap voor Outlook kunt u iemand hiervoor heel eenvoudig uitnodigen.
Wanneer u of uw gebruikers in Microsoft Outlook een e-mail maken, kan er in de plugin voor gekozen worden om een uitnodiging te versturen.
FileCap plaatst dan een unieke link in deze e-mail waarmee de ontvanger snel en simpel bestanden voor u kan uploaden via uw eigen FileCap portal.
Zodra dit proces geslaagd is, krijgt u hiervan een melding en kunt u veilig de bestanden ophalen.

(Grote) bestanden versturen via de Windows plugin

FileCap kan worden geïntegreerd in Microsoft Windows en biedt verschillende mogelijkheden. Binnen deze plugin is dit bijvoorbeeld het eenvoudig versturen van (grote) bijlagen direct vanuit het Windows Context Menu of via het systemtray icoon.
Na de installatie van deze plugin kunt u direct een bestand of meerdere bestanden versturen zonder gebruik te hoeven maken van een e-mail client.
U vult eenvoudig de juiste gegevens in en vervolgens wordt er een opdracht verstuurd naar de FileCap Server om een e-mail te versturen naar de ontvanger. Deze e-mail bevat de unieke link om het zojuist geuploade bestand of bestanden te kunnen downloaden.