Functies

Waarom FileCap gebruiken?

Bestanden versturen via de cloud is handig, maar niet zonder veiligheidsrisico’s. FileCap biedt maximale veiligheid en optimaal gebruiksgemak in één! Daarom versturen of ontvangen wereldwijd al meer dan 100.000 tevreden gebruikers grote en/of gevoelige bestanden met behulp van FileCap.

Door gebruikers ervan te verzekeren dat bestanden alleen voor de gewenste ontvangers beschikbaar zijn, ondersteunt FileCap bovendien de wetgeving betreffende de Algemene Verordening Gegevensbescherming / General Data Protection Regulation (AVG/GDPR)

Maximale beveiliging

FileCap maakt gebruik van de modernste encryptie technologie om u ervan te verzekeren dat de opslag en de overdracht van bestanden veilig plaatsvindt.

Gebruiksvriendelijk

FileCap is ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. Het product wordt hierdoor ervaren als de meest gebruiksvriendelijke in zijn soort.

Windows, Apple en Mobile Devices

Filecap is te gebruiken of diverse operating systemen zoals; Windows, Outlook plugins, Apple computers, Mac plugin, iPad en iPhone app.

“On-premis”

De FileCap server wordt niet gehost in een public cloud, zoals bij vele andere clouddiensten, maar op uw eigen beveiligde omgeving. Door deze lokale opslag behoudt u zélf de controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden.

“Cloud versie”

Geen eigen server of behoefte om deze aan te schaffen? Dan bieden wij Filecap.Cloud hosting aan. Dezelfde beveiliging en u behoudt zélf de controle over de bestanden die verzonden of ontvangen worden.